"Здорова нація! Площадка для воркаута та дитячий ігровий комплекс" Брав участь

Доданий
09.09.2017
Номер
8
Вуличне освітлення, будівництво спортивних та дитячих майданчиків, естетичне облаштування міста

Фізичний розвиток : розвиток сили, спритності, координації рухів, витривалості і так далі. Задоволення потреб у фізичній активності є запорукою здоров'я як дітей так і дорослих. На дитячих майданчиках та площадках для воркаута окрім задоволення потреби у фізичній активності, формуються навички комунікативного спілкування.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Сміяненко
Бюджет
150 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Пропаганда здорового способу життя - є основною метою проекту. Спортивні та ігрові майданчики потрібні для фізичний розвитку дитини : розвиток сили, спритності, координації рухів, витривалості і так далі. Створення простору та спортивно-ігрової відкритої зони необхідно для всіх дітей та підлітків, для малечі, для дітей молодших класів, які зможуть проводити вільний від уроків час на свіжому повітрі, для дітей середньої школи, відволікаючи їх від комп’ютерів.

Обгрунтування бінефіціарів проекту

Цей проект розрахований на різні вікові категорії вільногірцій та гостей нашого міста. Майданчик для воркаута та дитячий комплекс стануть улюбленим місцем мешканців Вільногірська та гостей.

Очікувані результати

1. Соціальний - легкодоступність і привабливість спорту – ознака цивілізованого суспільства. 2. Медичний – якщо не заохочувати дітей та молодь до занять спортом, нове покоління буде мати всі ознаки фізично хворої нації з діагнозами гіподинамія і Інтернет-залежність.3. Організація в подальшому регулярних занять професійними тренерами на волонтерських засадах і за рахунок залучення коштів меценатів і спонсорів.

Фотографії