Спортивний майданчик з вуличними тренажерами «БАДЬОРИЙ РАНОК» Відхилений

Доданий
01.09.2017
Номер
5
Вуличне освітлення, будівництво спортивних та дитячих майданчиків, естетичне облаштування міста

Облаштування та введення в експлуатацію багатофункціонального спортивного майданчика з вуличними тренажерами підходить для всіх вікових груп. Будівництво вуличного спортивно-тренажерного майданчика на території першого мікрорайону створить передумови до залучення мешканців мікрорайону до рухової активності, поліпшення стану здоров`я.

Автор проєкту
михайло
михайло Вершинін
Бюджет
51 540 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Будівництво спортивного майданчика з вуличними тренажерами надасть можливість створення належних умов для організації дозвілля дітей та молоді, дорослих, занять фізичною культурою та спортом для впровадження здорового способу життя. Створення спортивного майданчику з вуличними тренажерами сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури населення.
Основним фактором ризику захворювань і передчасної смертності є малорухливий спосіб життя і низький рівень фізичного здоров'я населення. Будівництво вуличного спортивно-тренажерного майданчика на території першого мікрорайону створить передумови до залучення мешканців мікрорайону до рухової активності, поліпшення стану здоров`я.
Вуличні тренажери мають ряд переваг: використання таких тренажерів можливо в різний час доби, що не завжди можливо в закритих приміщеннях; тренажери відрізняються своєю простотою конструкції і це дає можливість збільшити термін їх експлуатації з урахуванням вуличних умов; заняття на повітрі дуже корисні. Також вони дають можливість заводити нові знайомства з людьми, які люблять спорт

Обгрунтування бінефіціарів проекту

Облаштування та введення в експлуатацію багатофункціонального спортивного майданчика з вуличними тренажерами підходить для всіх вікових груп.

Очікувані результати

-Пропаганда здорового способу життя
-Зміцнення здоров'я, скорочення смертності від серцево-судинних захворювань серед людей похилого віку.
-Скорочення вживання алкоголю, тютюну та наркотиків серед молоді.

Фотографії