Освітлення головних пішохідних шляхів нового району міста Відхилений

Доданий
31.08.2017
Номер
3
Вуличне освітлення, будівництво спортивних та дитячих майданчиків, естетичне облаштування міста

Встановлення вуличних світлодіодних світильників вздовж головних пішохідних шляхів нового району міста з метою освітлення вулиць та комфортного та безпечного пересування у вечірній та нічний час. Достатнє освітлення будь-якого міста має бути доступним благом для його жителів. Наше місто не виняток. Ми маємо освітити наші вулиці та поступово перетворювати його на сяюче місто у нічний час.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Чорнобривець
Бюджет
108 960 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Проблема
На даний час у новому районі міста гостро стоїть проблема освітлення вулиць. Головні пішохідні шляхи (№1,№2,№3 на мапі), майже не освітлені. Шлях №1 проходить вздовж: Бульвар Миру 9 (далі-БМ) – поле – ЗСШ№5– БМ9А – Молодіжна 48Б (далі-Мол.) – Мол.50Б – магазин Глейзера – недобудований будинок – Мол.55А – кіоск ремонту взуття – Мол.60. Шлях №2: БМ11 – БМ11Б – БМ11А – поле – ЗСШ№5. Шлях №3: Мол.54 – поле – група кіосків – Центральна 81. Кожного вечора люди йдуть хто з роботи, хто на роботу, хто на залізничний вокзал або в протилежному напрямку і постійно скаржаться один одному на те, що вони або «вб’ються», або їм допоможуть це зробити. Це не допустимо у наш час. Особливо для такого маленького міста, як наше. Жителі мають пересуватися вільно, комфортно та з відчуттям безпеки. Крім того, літо вже закінчилося, а це значить, що зовсім скоро темнішати буде дуже рано. А це підвищує відсоток травмувань, нападів та крадіжок. Взимку взагалі стає небезпечно виходити з дому, тому що ожеледиця і рух на відчуття роблять своє діло в лічені секунди. Особливо це стосується людей похилого віку та дітей, які відносяться до категорії підвищеного ризику травмування.
Мета проекту
Забезпечити комфортне та безпечне для життя та здоров’я жителів міста пересування головними пішохідними шляхами нового району міста у вечірній та нічний час.
Реалізація проекту
1. Закупити 40 штук якісних вуличних світлодіодних світильників вітчизняного виробництва (до 50000 годин роботи, низьке енергоспоживання, екологічно безпечні).
2. Доставити їх до міста.
3. Встановити в запланованих мапою місцях на існуючих стовбах (кабель проведений, кронштейн є).

Обгрунтування бінефіціарів проекту

Реалізація даного проекту має загальноміське значення. Кожен мешканець міста пересувається цими шляхами, тому що вони починаються в центрі міста та проходять через весь новий район.

Очікувані результати

1. Освітлення головних пішохідних шляхів нового району міста.
2. Зменшення випадків травмування жителів міста та нападів на них у вечірній та нічний час.
3. Перспективний та вигідний вклад у благоустрій міста.

Фотографії